In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Magyar VÃ���Ã��Ã�¶rÃ���Ã��Ã�¶skereszt   VÃ���Ã��Ã�©radÃ���Ã��Ã�³ adatbÃ���Ã��Ã�¡zis   KeresÃ���Ã�¯Ã�¿Ã�½szolgÃ���Ã��Ã�¡lat   Megyei Szervezetek   VÃ���Ã��Ã�©radÃ���Ã��Ã�¡sszervezÃ���Ã��Ã�©s
Kezdőlap Bázisiskola Program

Bázisiskola

E-mail Nyomtatás
JELENTEKZÉS

A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt 2001-ben indította el Bázisiskola Programját 20 általános iskola részvételével. Az azóta eltelt időben az iskolák száma megsokszorozódott. Mára több mint 150 általános- és középiskola tagja országszerte e programnak, melynek lényege, hogy az iskolai nevelésben kiemelt szerephez jussanak a Vöröskereszt tevékenységével rokon ismeretek.

Ez azt jelenti, hogy a programban résztvevő iskolák tanulói például szabadidejükben elsősegélynyújtást tanulnak, rendszeres véradók, illetve azt, hogy az iskola szellemiségéből adódóan természetessé válnak számukra olyan korszerű, életmódbeli magatartásformák, amelyek nem csak egészségük megőrzésében, hanem felelősségteljes közösségi szerepvállalásukban is kulcsfontosságúak.

A bázisiskola elnevezés arra is utal, hogy ezen iskolák a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tagjainak és önkénteseinek fontos bázisai , és ezért a szervezet nagy becsben tartja mindnyájukat.

A programhoz természetesen bármely iskola csatlakozhat a 2013/2014-es pályázati adatlap kitöltésével, mely további információkat tartalmaz.

Ismerje meg a bázisiskolák modulprogram-koncepcióját is!
Bázisiskola
 

Hírlevél

A NIOK Alapítvány támogatásával
Lásd az embert!
Hirdetés
Hirdetés

izmir escort