In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Magyar VÃ���Ã��Ã�¶rÃ���Ã��Ã�¶skereszt   VÃ���Ã��Ã�©radÃ���Ã��Ã�³ adatbÃ���Ã��Ã�¡zis   KeresÃ���Ã�¯Ã�¿Ã�½szolgÃ���Ã��Ã�¡lat   Megyei Szervezetek   VÃ���Ã��Ã�©radÃ���Ã��Ã�¡sszervezÃ���Ã��Ã�©s
Kezdőlap Hír archívum 2013. év hírei Lásd az embert - Tréning

Lásd az embert - Tréning

A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt a Fiatalok Lendületben pályázat keretein belül 2013. január 5-9 között tartotta a Lásd az embert című képzést Budapesten.

A képzésen azok az önkéntes csoportok vehettek részt, akik korábban valamilyen sikeres ember jogi, gyermeki jogi projekttel pályáztak, a képzés célja ezeknek a projekteknek a szakmai segítése volt. A képzés során az önkéntesek megismerkedhettek különböző élménypedagógiai módszerekkel, megismerhették a látássérültek ember jogi problémáit, illetve hogy hogyan sérülnek ezek a jogok Afganisztánban.

A képzés egyik legkiemelkedőbb része az AHA színpad ember jogi előadása volt a Pecsa Musichallban. Az érzékenyítő, módszertani részt az önkéntes csoportok beépítették saját projektjeikbe,így az előzetesen beadott ötletekből igazán profi projektek születtek. A projektek január 10-március 1 között valósulnak meg az ország 6 pontján. 

 

13.01.12 Lásd az mebert - Tréning

 

Lásd az embert - Tréning
Módosítás: ( 2013. január 16. szerda, 16:02 )  

Hírlevél

A NIOK Alapítvány támogatásával
Lásd az embert!
Hirdetés
Hirdetés

izmir escort