In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Magyar Vöröskereszt   Véradó adatbázis   KeresÅ�szolgálat   Megyei Szervezetek   Véradásszervezés
Kezdőlap Magyar Ifjúsági Vöröskereszt
Szervezetünk

A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

E-mail Nyomtatás PDF
Küldetése:
A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt missziója a képviselni a magyar ifjúság céljait és érdekeit hazai és nemzetközi szinten, elősegíteni a fiatalok életének és egészségének védelmét, biztosítani a jövő mozgalmát.

 
alt

Működésének elvei:
A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt a Magyar Vöröskereszt szervezeti egységeinél fejti ki tevékenységét mindemellett országos ifjúsági hálózatként működik, melyet a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt vezető testületei szabályoznak a Magyar Vöröskereszt vezető testületeinek egyetértésével. A hálózat elemeit az alapszervezetek, csoportok, klubok, a területi, a megyei/ fővárosi ifjúsági tanácsok és a MIVK Elnökség alkotják, melyek a területi, a megyei/fővárosi vezetőségek és az Országos Vezetőség mellett működnek. Feladatuk az ifjúsági tevékenységek koordinálása, irányítása, szakmai segítségnyújtás, az információáramlás biztosítása.
 
A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt legfontosabb feladatának tekinti küldetésének betöltését, a Magyar Vöröskereszt Ifjúságpolitikájának képviselését és a Stratégia végrehajtását. Ezen elv a törvényes keretek között előnyt élvez minden más elvvel szemben. A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt Működését az Ügyrendi Szabályzat szabályozza.


A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt
 

Bejelentkezés

Hírlevél

A NIOK Alapítvány támogatásával
Lásd az embert!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

asd